sâmbătă, 27 septembrie 2014

Cura de slabire cu oua de prepelita.

cura de slabire cu oua de prepelita pana cand scapi de toate kilogramele in exces.
In cazul in care ai doar cateva kilograme de care vrei sa scapi, bea, in fiecare dimineata, pe nemancate, cinci oua de prepelita. Acestea vor tine loc de mic-dejun. De altfel, vei observa ca, desi nu vei mai manca nimic altceva, pana la orele pranzului nu vei resimti deloc senzatia de foame. Si asta intrucat aceste oua inhiba apetitul, insa, in acelasi timp, iti furnizeaza nutrientii si energia de care ai nevoie. Continua sa tii
              In cazul in care suferi de obezitate, indiferent de gradul ei, incepe prin a tine cura cu 240 de oua. Abia dupa ce ajungi la o greutate apropiata de normal, poti recurge la dieta de slabire in care cele cinci oua inlocuiesc micul-dejun.
              Ca in orice dieta, este important ca si la celelalte mese sa mananci echilibrat, sa te hidratezi corespunzator si sa faci cel putin 30 de minute de miscare zilnic. De asemenea, consumul de alcool este interzis cu desavarsire, lucru valabil atat in timpul dietei de slabire, cat si in timpul curei pentru tratarea diferitelor afectiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu